New drop: Sogni d'oro, dreams of gold.

Sogni d’oro

Wat de uitkomst deze zomer ook is, wij nemen je mee op een gouden droom: Sogni d’oro. Want de lucht tijdens een zonsondergang is overal ter wereld om bij weg te dromen. De collectie ringen is een ode aan onze grootmoeders en hun goudkoorts. En die ontwerpen zijn op z’n zachts gezegd zeker niet oudbollig. Droom je mee van een ring met verhalen die glinstert als de nacht? Wordt een betoverende verzamelaar, een wandelend stukje antiek.

Wegdromen op een roze wolk, en de realiteit vergeten. De nieuwe collectie gaat over het koesteren van een hernieuwd respect voor vakmanschap. Er zijn zoveel mooie details te ontdekken in traditioneel handwerk. Lichtpaarse maanstenen en zachtgele citrienen staan voor de zonsopkomst, de warme en felle kleuren van roze topaas die ons doen denken aan een zonsondergang en donkerblauwe saffieren die staan voor een oneindige nacht. Zweef mee op onze roze wolk: Sogni d’oro, dromen van goud.

The real deal

Alle sieraden worden gemaakt van 14 karaats gerecycled goud, handgemaakt door lokale goudsmeden om de Nederlandse ambacht te bewaren. Daarnaast wordt er alleen gewerkt met rijke materialen zoals parels, opalen en saffier. Niks geen groene vingers na het dragen van een prachtige Studio Kroewe ring, maar een pronkstuk die generaties lang meegaat. Dat vinden wij pas écht badass. Salute you, gold-lovers!

New drop: Sogni d'oro, dreams of gold.